Tahu Tak Apa Yang Berkesan Dalam Kempen SEO Anda Untuk Tahun 2019?

Semuanya Akan Dikupaskan Dalam SEO Checklist 2019

Dalam Penghasilan Blog Dan Website, Banyak Perkara Yang Berkaitan SEO Tidak Dibuat Dengan Betul. Sering Kali Kedengaran Anda Buat Blog Untuk Produk Baru, Anda Masukkan Artikel, Update Setiap Minggu.. Namun Lepas Beberapa Bulan, Tiada Ranking Tertinggi Yang Anda Dapat..
Dimana Silapnya?

Nama saya Azham Zanal dan saya seorang Pakar SEO. Bekerja fulltime dari rumah sejak 2009 dan mempunyai pendapatan tetap dengan bisnes online. Bisnes saya tidak sukar dilakukan kerana tidak terikat dengan sebarang peraturan iklan. Ini kerana saya tulis apa yang saya ingin tulis dan tidak menggunakan iklan untuk melariskan jualan.

Sebaliknya saya menggunakan SEO atau Search Engine Optimization yang merupakan sebuah teknik naik kemuka pertama carian Google tanpa sebarang kos!

Waktu zaman FB Ads boleh dapat 1 sen per klik, saya pun join sekaki. Tapi apa yang saya sedar, apabila iklan dihentikan; pendapatan saya juga terhenti. Ia membuat saya sedar teknik seo yang saya guna sekian lama tak kena bayar sesen pun untuk dapatkan pelawat.

Saya pernah gunakan FB Ads untuk running iklan selama 2 bulan dengan bajet RM15 sehari. Waktu tu untuk dapat seorang student yang saya saya bayar RM15. Kemudian kos ini naik kepada RM80 ringgit bagi seorang student dalam masa 6 bulan. Dan pada tahun kedua, kos ini terus naik kepada RM320 untuk mendapatkan seorang student. Sedangkan komisyen saya cuma RM400.

Ini Merupakan Situasi Sama Berlaku Kepada Anda.. Saya Tahu! Semua Orang Laluinya..

Mujur ilmu SEO yang saya ada menyelamatkan bisnes daripada terus – menerus rugi.. dan ia berganti kepada RM0 Kos Marketing..

Hari Ini Hari Bertuah Anda!

Kerana Misteri Untuk Ranking Tinggi Di Google Akan Saya Dedahkan SECARA PERCUMA

Apa Yang Akan Anda Pelajari Dari Checklist Ini?

    • 24 Tips Nak Mulakan Website SEO
    • Cara Nampakkan Website Anda Brand Besar Di Mata Google